Reviews

“Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het goede werk dat jullie geleverd hebben, het was allemaal perfect geregeld door jullie. Fijn dat jullie dit voor ons hebben willen doen!”

Yvonne , Berghem

“Een prettige samenwerking van vergunningaanvraag tot oplevering. Een goede afstemming, communicatie en ook goed meegedacht. De oplevering op tijd en het resultaat is prachtig! Wij zijn zeer tevreden en blij dat we deze aannemer gekozen hebben.”

Jan Pieter en Pauline, Nijmegen

“Oprecht blij met de keuze om van Hout uit Schaijk onze opbouw te laten realiseren. Op tijd af, een goed en mooi resultaat, prettige mensen over de vloer en een uitvoerder de het werk nauw begeleidt en regelmatig overlegt met ons. Nogmaals een dik compliment aan bouwbedrijf van Hout en hun onderaannemers.”

Wiebe en Paula uit Berghem

“Al vele jaren werken we prettig samen met van Hout’s Aannemingsmaatschappij BV. Diverse projecten hebben ze voor ons succesvol opgeleverd. Vakmanschap, kennis en klantvriendelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel. Maar ook op het gebied van duurzaamheid staat van Hout’s Aannemingsmaatschappij BV zijn mannetje en dat sluit weer perfect aan bij de denkwijze van de gemeente Venlo.”

Hans van den Broek, specialist Lucht en Geluid gemeente Venlo

“Lieve Dirk-Jan en Bernice en team, dank dat jullie niet alleen je kennis, handen en ervaring in ons huis steken. Met jullie harten bouwen jullie mee aan ons droom thuis. Veel dank en liefs,” Bekijk dit project.

Aart en Margot

“Wij werken al jarenlang samen met van Hout´s Aannemingsmaatschappij BV en wederom hebben zij onlangs een project naar volle tevredenheid opgeleverd.”

Michel, namens Elis Nederland BV (voorheen Berendsen)

“Vanaf de eerste kennismaking met Dirk-Jan voelt het heel vertrouwd en elke keer hebben we een goed én prachtig resultaat.” Bekijk dit project.

Jan Kees, Oss

“Zojuist oplevering gehad van verbouw van ons nieuwe huis. Mooi en goed werk door van Hout’s Aannemingsmaatschappij. Dank.”

Edith, Uden

“Nogmaals dank voor de fraaie uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn er gelukkig mee!”

Theo en Wil, Heesch