Wie zijn wij?


Non-nonsense; gewoon lekker werken

Van Hout Aannemingsmaatschappij wordt geleid door Dirk-Jan van Hout, zoon van oprichter en vader Cees. Al 28 jaar leidt hij het bouwbedrijf; eerst samen met zijn zus en sinds 2022 heeft hij de touwtjes alleen in handen. Het praktische no-nonsense karakter van Dirk-Jan zorgt voor een open en heldere manier van samenwerken. Samen met onze loyale medewerkers zetten wij de traditie van ons bedrijf voort; het leveren van kwalitatief zeer goede bouwprojecten.

Dirk-Jan van Hout
Dirk-Jan van Hout

De buitenkant van ons bedrijf laat niet goed zien wat we daarbinnen doen, waar we voor staan en hoe we acteren. Kom dus gerust een keer binnen of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. De kans is groot dat we met een voorstel zullen komen dat bij u en uw wensen past.

Onze visie op samen werken aan iets moois

Bij van Hout staan vernieuwingen, klantgerichte benaderingen, het kunnen inspelen op iedere vraag en maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop. De langdurige samenwerking met klanten, onderaannemers, leveranciers en medewerkers vormen het bewijs voor onze grote betrokkenheid. Van Hout wil graag ingezet worden als spil en regisseur in het proces van idee tot realisatie.

Kwaliteit is nog steeds ons visitekaartje

We staan voor een degelijke aanpak van zaken; dat is niet per se ‘traditioneel’ maar slaat meer op een ‘goede en grondige’ aanpak. Dat is wat ons betreft de basis om samen de gewenste kwaliteit op te leveren. Het doel is een eindresultaat waar wij, ons team en vooral de klant heel trots op kan zijn.

Samenwerken in deze Corona-tijd

Corona heeft een grote impact gehad op de wereld de laatste jaren, ook op de manier waarop wij konden samenwerken met onze partners en klanten. Helemaal voorbij is het nog niet. We maken dan ook graag vooraf afspraken over de mate van voorzichtigheid die voor u en ons goed voelt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We beseffen ons heel goed dat we in deze tijd niet alleen naar het resultaat mogen kijken; de weg die ons bij dat einderesultaat bracht is minstens zo belangrijk. Hebben we het goed gedaan naar de klant, het personeel, de leveranciers en onze andere partners? Als bedrijf hebben we een bepaalde verantwoordelijkheid en die dragen we graag. Omdat ook wij onderdeel zijn van diezelfde gemeenschap. We vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat we een erkend leerbedrijf zijn, en zo de jongeren uit de omgeving een goede stage-, of opleidingsplek kunnen bieden.

We dragen ook ons steentje bij op andere vlakken. Dat schreeuwen we niet van de daken, maar ondertussen hebben we al aan veel goede initiatieven bij kunnen dragen. Denk hierbij aan donaties aan KWF, het Ronald McDonald huis en een woongroep Dichterbij in Oss. Ook lokaal steunen we mooie doelen zoals het jaarlijkse diner voor alleenstaanden, Loverz, Bijenclub St. Ambrosius en het Docus de Das avonturenpad.