Geluidsisolatie


Specialist in de regio en ver daarbuiten

Van Hout's Aannemingsmaatschappij werkt ook veel aan geluidswerende projecten. Doordat we ruim 15 jaar geleden in deze specialisatie zijn gestapt, hebben we inmiddels ruime ervaring opgebouwd met passende oplossingen voor elke uitdaging.

Heeft u hinder van verkeers- en/of raillawaai? Wij vinden een passende oplossing voor u. Bent u op zoek naar voor- of achterzetramen, akoestisch isolatieglas, isolatiepakketten, kierdichting tussen ramen en kozijnen of geluid gedempte ventilatievoorzieningen? Wij regelen het voor u! Van advies tot uitvoering, oplevering en nazorg, wij staan voor u klaar. 

Onderzoek geluidsoverlast

In een project kan worden samengewerkt met diverse ingenieursbureaus die gespecialiseerd zijn in onderzoek, berekeningen en advies naar geluidsoverlast. Geluidswerende projecten voeren wij uit voor particulieren, woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en (semi)overheidsinstellingen. Veel van onze opdrachten zijn afkomstig van Rijkswaterstaat, gemeenten, regionale milieubedrijven en Prorail.

Geluidsisolatie

Heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op!