Van Hout Aannemingsmaatschappij

Renovatie en onderhoud

Onderhoud

Ons vaste team van vakbekwame medewerkers is dagelijks onderweg in de regio om diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Naast de vaste opdrachtgevers zoals bedrijven en woningcoöperaties bieden wij deze diensten ook aan particuliere woningbezitters aan.

Door de specialisatie en vakkennis van deze medewerkers zijn zij in staat elke onderhoudsklus aan uw woning op een nette wijze uit te voeren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan; voegwerk herstellen en/of vervangen, stukwerk herstellen of vervangen, goten schoonmaken, houtrot reparaties aan kozijnen en glaslatten vervangen, kitwerk vervangen, hang- en sluitwerk nazien en eventueel aanpassen zodat het voldoet aan het politiekeurmerk, ramen en deuren nastellen, tegelwerk herstellen en eventueel opnieuw inwassen, repareren / herstellen van buiten gevel betimmeringen, kapotte dakpannen vervangen en schoorstenen bouwkundig in orde maken.

Renovatie

Jaarlijks renoveren wij vele woningen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vernieuwen, aanpassen of moderniseren van badkamers, keukens, daken, vloeren, plafonds en na isoleren van schuine daken. Dit gebeurt meestal in woningen die tijdens de werkzaamheden ook nog bewoond blijven. Dit soort opdrachten vraagt om extra aandacht van onze medewerkers, vooral om de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!